Греція надає відмінні умови для отримання освіти, а також безліч пільг для студентів. Рівень викладання в університетах країни стабільно високий. Більшість викладачів паралельно веде наукову діяльність за кордоном. Учні університетів Греції з року в рік займають провідні місця в різноманітних студентських олімпіадах.

Практично при будь-якому університеті є курси іноземних мов, професійно-спеціалізовані курси, всілякі гуртки, спортивні секції і т.д. Участь безкоштовна для студентів. За високі результати у навчанні студент має право претендувати на отримання стипендії чи гранту на навчання.

При всіх університетах Греції є офіси підтримки студентів і офіси з працевлаштування. Перед поступившим в грецький університет відкривається широкий горизонт перспектив і можливостей (як в Європейському Союзі, так і в усьому світі). В університетах Греції панує молодіжна і дружня обстановка. Викладачі, студенти, співробітники та молодіжні організації завжди готові допомогти і відгукнуться на будь-яку ваше прохання