Любі друзі! Є можливість попрацювати по Польщі. Є два періоди подачі документів - до 1 жовтня, і відразу ж другий період - до 1 лютого. Тобто, ми можемо безперервно направляти для навчання студентів. Ця може бути (а я пропоную - і має бути) зовсім інша категорія студентів. Це не тільки ті, хто навчається за гроші батьків, а насамперед- ті хто працює і одночасно вчиться. Повністю себе забезпечуючи, оплачуючи за рахунок своєї зарплати і навчання, і квартиру, і харчування. Ми пропонуємо найвигідніший, самий маловитратний варіант трудової імміграції, і найшвидший.

Форма навчання - очно-заочна. Навчання - раз на два тижні: П'ятниця - друга половина дня, суботи і неділі - перша половина дня. Вартість навчання на бакалавраті (термін навчання - 3 роки) мінімальна серед ВНЗ Польщі -1500 злотих за семестр (це $ 416), на магістратурі (термін навчання - 2 роки) - 1700 злотих за семестр ($ 450). І в першому і в другому випадку - можлива оплата помісячно, але після оплати першого семестру навчання.

Район Познані - Великопольське воєводство, район промисловий - багато підприємств, філій німецьких і австрійських компаній. У місяць можна розраховувати на заробітну плату від € 400-500. Спеціальності для навчання - економіка - фінанси, банківська і страхова справа; облік і аудит; регіональна економіка; інформатика; соціальна педагогіка; економіка бізнесу та управління людськими ресурсами. Студенти отримують на стандартних умовах студентську візу, потім у Польщі - карту побуту. Мають право і працювати офіційно, і вчитися. Немає обмежень за віком.

Пакет документів для подачі - мінімальний: копії українського внутрішнього і зарубіжного паспортів, копія ідентифікаційного коду, атестат про середню освіту і виписка з атестата, для магістратури - диплом бакалавра і додаток до диплому, 4 фото 3,5 * 4,5; медична довідка (форма 086У).

Ми забезпечуємо надходження та комфортне перебування та навчання за весь період навчання студента.