Всесвітній день міст 31 жовтня Афіни відзначать великою серією заходів та урочистостей, підготовлених Асоціацією грецьких туристичних підприємств (ΣΕΤΕ).

Всесвітній день міст є ініціативою Організації Об'єднаних Націй, покликаної значною мірою сприяти зацікавленості міжнародного співтовариства в глобальної урбанізації, дати поштовх розвитку співробітництва між країнами у вирішенні проблем і викликів у сфері урбанізації, а також сприяти сталому розвитку міст і селищ по всьому світу.

У цьому контексті, Асоціація грецьких туристичних підприємств при підтримці Відділу конференцій і відвідувачів муніципалітету Афін - ACVB і Міжнародного аеропорту Афін підготувала ряд подій і заходів, завдяки яким гості і жителі грецької столиці зможуть насолодитися афінським духом. Метою заходів є виявлення кожного боку необмеженого вибору, який можуть запропонувати Афіни, відкриваючи світові справжню красу і справжність «The Athens World».

Культура, гастрономія, нічні клуби і Афінська Рів'єра стануть головними дійовими особами грецької столиці, які ΣЕТЕ представить відвідувачам міста з допомогою заходів та вечірок.

Спеціальний браслет, доступний для всіх бажаючих, буде поширюватися напередодні 31 жовтня в Міжнародному аеропорту Афін, в готелях і в окремих частинах міста і стане «запрошенням» на спеціальні святкові заходи. Його власники мають право на безкоштовний вхід у музеї багато і на спеціальні пропозиції під час їх візиту до деяких з найбільш популярних барів і ресторанів в Афінах.

31 жовтня відвідувачі Афін зможуть насолодитися видовищем традиційних і swing танців в історичних місцях міста та матимуть можливість відвідати ряд заходів в самих унікальних місцях Афін.

Ідилічний захід у прибережній зоні Афін стане кульмінацією дня, наостанок продемонструвавши красу Афінської Рів'єри.