Шановні друзі! Вітаємо наших студентів з України з успішним складанням іспиту на знання новогрецької мови в Національному університеті імені Каподістрія ( м.Афіни). Вчергове учасники програми Компанії "Грік Груп" - " Бескоштовна освіта в державних університетах Греції для українських студентів" показали найкращі результати.

З 10-ти можливих балів при прохідному 5 балів - у всіх студентів результати більше за 6 балів. А Юлія З. - наша розумниця, здала іспит аж на 9,4 бала; Анастасія З. - на 8,2 бала. Найбільше хвилювань було у Влади К. та її батьків. Влада як ї інші студенти довели, що немає ніяких підстав для хвилювань, що новогрецьку мову можно вивчити за 8 місяців. Її результат - 8,0 балів. 

Ці результати надають право продовжити навчання в державних університетах Греції на обраних факультетах вже з 1 жовтня. Бажаємо нашим студентам подальшого успішного навчання, стати кваліфікованими фахівцями своєї обраної справи, отримати дипломи найкращих Європейських університетів - державних університетів Грецької Республіки. Вдячні Уряду та народу Греції за надану можливість для українських студентів вивчати новогрецьку мову, знайомитися з грецькою культурою та історією, стати членами студентської спільноти провідних університетів Греції.