В "Українському Домі" відкрилася виставка "Освіта за кордоном".

На першому поверсі разом з представниками Компаній, що просувають в Україні навчання в університетах Польщі, Чехії, Німеччини, Грузії, Угорщини, Словаччини, Ізраїлю, США, Канади, Австралії відкритий наш павільйон Компанії "Greek Group" - "Безкоштовна освіта в державних університетах Греції".

З перших же хвилин і до закриття роботи виставки о 18 годині у нас були зацікавлені відвідувачі.

При чому перші емоції - це здивування та посмішки, а потім щира увага і інтерес до можливостей програми безкоштовного навчання для студентів - іноземців, що надається Грецькою державою.

Море позитиву від нових знайомств, від спілкування з майбутніми випускниками ( при чому як цього 2016 року, так і наступного 2017 року), батьками, бабусями і дідусями, викладачами Українських університетів ( які вже самі рекомендують своїм студентами - навчання на магістерських програмах не в Україні, а за кордоном), колегами ( з деякими вже давно дружимо, з багатьма - тільки познайомилися).

З голови не виходить думка, як ми, маючи таких розумних, красивих, талановитих дітей ( найкраще що є у нас в країні) змогли довести до сьогоднішнього стану нашу державу?

На другому поверсі - виставка українських університетів. Тут як ніколи підходить теза "Два світи - два способи життя".

Показуха, надування щік, "соціалістичне змагання"- за результатами якого незрозуміло за що вручають грамоти, призи "Гран Прі".

Чули б, що кажуть про наши університети і сформовану систему освіти наші випускники - бакалаври, магістри, батьки сьогоднішніх студентів. Тоді б - було б не до "Гран Прі".

Всім цим наші університети підштовхують все більше і випускників шкіл, і сьогоднішніх студентів до вибору Європейської освіти. До усвідомлення того, що незважаючи ні на які труднощі, складності, фінансові витрати єдиний і вивірений шлях - Європейські університети.

Ми - Компанія "Greek Group" пропонуємо, на наше тверде переконання, найкраще - освіту в державних університетах Греції.

Ми пропонуємо найефективнішу, найдоступнішу, найдемократичнішу та найменш витратну програму для студентів - іноземців - безкоштовне навчання на бакалаврських і магістерських програмах.

Завтра - другий день роботи Виставки.

Нові зустрічі, нові знайомства, нові враження.

Чекаємо Вас.