Болгарія православна + відпочинок на морі в оксамитовий сезон

 

ПАЛОМНИЦТВО  

  Маршрут поїздки

 Київ – транзит територією Румунії – проїзд по Болгарії – Сарафово - Київ

 Тривалість і

 вартість поїздки  

 11 днів / 10 ночей  –  240 євро

 

  01.09. - 13.09.18

12 днів / 11 ночей  –  250 євро

 Транспорт

 Автобус

 До вартості входить

Проживання в готелі в 2-х, 3-х місних номерах зі сніданком в Сарафово, проживання в монастирських келіях - 1 ночівля, проїзд комфортабельним автобусом Київ - Сарафово - Київ, медстрахування на суму 30 000 євро, трансфер від Сарафово по монастирям

У вартість НЕ входить і

додатково оплачується (злюдини)

Факультативні екскурсії, додаткове харчування, особисті витрати, сувеніри

УВАГА ! При формувані групи за 30 днів до  дати поїздки  - болгарська віза безкоштовно!

Дати виїздуіз Києва:

1 День   прибуття в м.Бургас  (Болгарія, квартал Сарафово). Зустріч, розселення. Урочистий вечір, гала-вечеря (подарунок від фірми).

2 День   сніданок в Сарафово / бонус /, від'їзд в 10.00ч - м.Поморьє (чоловічий монастир Св.Георгія Побідоносця), г.Несебр (церква Св.Богородиці, монастирі), вільний час. Приїзд в м.Бургас (квартал Сарафово), вечеря (самостійно), нічліг.

3 День   сніданок / бонус / в м.Бургас (квартал Сарафово), від'їзд в 10.00ч - г.Бургас, оглядова екскурсія по місту, вільний час, прогулянка по морському парку, відвідування кафедрального храму «Св. св. Кирила і Мефодія », монастиря Св.Богородиці. Переїзд в м.Созопол, відвідування церков, де зберігаються мощі Івана Хрестителя, виявлені 28.07.2010г. археологами на острові Св.Івана, церква Св. Богородиці- XVII століття.

Вільний час, вечеря (самостійно), нічліг.

4  День   сніданок в Сарафово / бонус /, від'їзд в 08.00ч - г.Казанлик - Долина Троянд (відвідування музею троянд, екскурсія - подарунок від фірми). Шипка, відвідування Храму - пам'ятника «Різдво Христове», меморіал перемоги в Шейново, пам'ятник Свободи, музей «Шипка» (екскурсія - подарунок від фірми). Відвідування чинного Сокальського монастиря. У церкві зберігається ікона Богородиці, написана Габровське майстром Христо Цоневим. У 1968 р в монастирі збудовано каплицю, прикрашена іконами Захарія Зографа.

Відвідування етнографічного комплексу Этър / Габрово / - (факультативна екскурсія). Від'їзд в Дряновській монастир «Св. Архангел Михаїл », вечірня служба, вечеря *, нічліг в келіях монастиря.

5 День ранкова служба, сніданок (самостійно), від’їзд в 09.00ч - Кіліфаревський монастир «Різдва Пресвятої Богородиці», Капінівський монастир «Св. Нікола», Плаківський монастир «Св.Ілля»(ікона - «Христос Великий Архієрей»). Вільний час. Від’їзд в Дрянівський монастир «Св. Архангел Михаїл», вечірня служба, вечеря*,  ночівля в келіях монастиря

6 День ранкова служба, сніданок (самостійно), від’їзд в 09.00 - м.Велико-Тирново. Відвідини Кафедрального собору, історико-архітектурного музею - заповідника Царевець (факультативна екскурсія). Від’їзд в 15:00 в Сарафово. Приїзд в Сарафово, вечеря (самостійно), ночівля.

7  День  сніданок в Сарафово/бонус/, вільний час, вечеря (самостійно), ночівля.

8 День  сніданок /бонус/ в м.Бургас (квартал Сарафово), для бажаючих (факультативна екскурсія) – поїздка в Туреччину на 1 день.

9   День  сніданок в Сарафово/бонус/, вільний час, вечеря (самостійно), ночівля

10 День  сніданок в Сарафово/бонус/, вільний час,вечеря (самостійно), ночівля

11 День  сніданок в Сарафово/бонус/, вільний час, прощальна вечеря (подарунок від фірмы),ночівля.

12 День  сніданок в Сарафово/бонус/. Від’їзд в  Київ

Вечеря* - приготування їжі самостійно

Паломницький тур відбудеться при групі не менше 7 чоловік

Фірма залишає за собою право міняти програму паломницького туру без зменшення загального об’ємупослуг.