Сьогодні був напружений день. Перша зустріч - з керівниками Департаментів Компанії "Mouzenidis Group" Afrodita Ionnidi, Ilia Enohov, Valentina Pentorets і Президентом Федерації Кік-боксинг Греції, семиразовим чемпіоном світу Сміаріс Фомас. Обговорили всі організаційні питання щодо організації Фестивалю бойових мистецтв, були показані готелі, в яких розміщуватимуться учасники, відкритий для нас і нашими грецькими колегами наданий для проведення змагань грандіозний Олімпік Холл. Виявляється і готельний комплекс, і Олімпік Холл були побудовані під проведення в червні 2003 року Саміту Євросоюзу.

І ось зараз, у квітні 2015 року Всесвітня Федерація змішаних єдиноборств W.M.M.A.F. зі штаб-квартирою в Києві буде проводити свій чемпіонат в будівлі, в якому засідали керівники держав ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ. Умови, надані нашими партнерами - Компанією "Mouzenidis Group" відповідають повністю вимогам численних команд, учасників змагань, що вже заявили свою підтримку у проведенні заходу. Підтримує нас і грецька Федерація, вже член нашої Всесвітньої Федерації та особисто її Президент. Багато питань наші колеги беруть на себе, очікується тільки з грецької сторони до 100 учасників.

Ми мали змогу познайомитися ще з одним готелем "Anthemus Sea" та його керівником Fanis Noutsos. Готель з прекрасною інфраструктурою, 5 зірок, світовий лідер за якістю послуг СПА. Просторі апартаменти, конференц-зал, амфітеатр, зелена зона, затишні дворики (на території дбайливо охороняються оливкові дерева, яким по 200 років. Скоро настане сезон збору оливок, і дерева обвішані оливками розміром в перепелине яйце), пляж, басейни, чудові ресторани.

Наші зустрічі завершилися товариським вечерею в традиційній грецькій таверні в рибальському селищі на березі Егейського моря. Як завжди грецька кухня на висоті - домашнє вино, Ципурія (домашня горілка), грецький салат, оливкова олія, барабулька, сардини, морепродукти, фрукти, солодощі, грецький йогурт, кава Елініко ...