Незважаючи на політичні та економічні труднощі, Греція залишається «головним місцем на Землі», - вельми оптимістично заявляє німецьке видання Die Zeit.

У статті, опублікованій в німецькій газеті, йдеться, що «Еллада – це ідеальне поєднання моря, сонця, культури і філософії», одночасно з цим підкреслює, що «туризм є одним з найбільш важливих секторів економіки».
Die Zeit задає риторичне запитання: "якби світ був таким маленьким, що на ньому можна було б розмістити тільки одне місце для відпочинку, ми б неодмінно вибрали Грецію»! Греція виділяє культуру, багата історією і філософією, йдеться в статті.

Тим не менш, далі, описуючи труднощі сьогоднішньої Греції, газета закликає своїх німецьких читачів: «Виберіть Грецію, і ваш відпочинок перетвориться на свято». Die Zeit: "Зараз країна переживає важкі часи, і, звичайно, криза накладає свій відбиток на повсякденне життя її жителів. І хоча багато німці побоюються, що туристів цього літа «погано зустрічають у Греції», це не так. Гостинні греки і криза відрізняються привітністю і гостинністю".