11 жовтня з аеропорту "Бориспіль" літаком авіакомпанії "Ellinair" Mouzenidis Group вилетіли до м. Салоніки (Греція) на запрошення Компанії "Mouzenidis Travel" Президент Всесвітньої Федерації W. M. M. A. F. Андрій Чистов, Генеральний секретар Федерації Євгенія Борщевська і Президент компанії «Greek Group Ltd» Україна Микола Корецький.

Прекрасний настрій, гарна погода, ввічливий персонал - все це сприяло щоб політ пройшов найкращим чином. Здивувало істинно європейське обслуговування, рівень поваги до пасажирів. Приємно порадував обід, наданий компанією. Відразу помітно, що Борис Музенідіс, на відміну від наших олігархів, не економить на позитивному іміджі компанії.

Літак перетнув Україну, Болгарію і приземлився в міжнародному аеропорту "Македонія" міста Салоніки, Греція.

Аеропорт розташований в 15 км на південний схід від міста, недалеко від району Каламария (Καλαμαριά). Перший раз в житті мене біля трапа літака зустрічав представник компанії з табличкою "VIP Koretskiy Mykola".

Приємно і це здивувало. Далі була дорога в готель, який нам надала гостинно приймаюча сторона – Компанія "Mouzenidis Group".

Чим більше дізнаєшся про Грецію, чим більше її відкриваєш для себе - тим більше вона притягує до себе і дивує - відкритістю, своїми можливостями, націленістю на благополуччя людини.