Вітаємо з Днем народження Президента Міжнародної Дипломатичної Місії Народної Дипломатії "Європейська Україна", Заступника Голови Громадської Ради при Міністерстві закордонних справ України Буденко В'ячеслава Євгеновича.

Бажаємо нашому Президенту на багато років життя, міцного здоров'я, благополуччя, здійснення усіх планів.

Міжнародний проект Народної Дипломатії "Європейська Україна" був створений 24 жовтня 2009 року на Міжнародному Форумі у Варшаві "Зовнішньополітичні вектори Східного партнерства".

Мета - активна і максимально гармонійна інтеграція українського суспільства в Європейський Союз.

На самому початку, у створенні Проекту взяли участь представники 42 країн світу. 25 травня 2010 року держави-учасники Проекту реєструють виконавчий орган Проекту - Міжнародну Дипломатичну Місію Народної Дипломатії "Європейська Україна".

Главою Місії обирається автор Проекту В'ячеслав Буденко.

Основна мета діяльності організації залишилася незмінною - підтримка і зміцнення миру і міжнародної безпеки, розвиток співробітництва у форматі Народної Дипломатії між державами і подальша євроінтеграція України.

Сьогодні Представництва Місії відкриті в 74 державах, у тому числі в Грецькій Республіці. Головою Генерального Представництва Міжнародної Дипломатичної Місії є президент Кампанії "Greek Group" Корецький М.Х.

Наша Кампанія повністю поділяє і підтримує основні цілі і завдання діяльності Міжнародної Дипломатичної Місії "Європейська Україна", крок за кроком наближаючи один до одного громадян України та Греції.

Україна - це Європа!