КОМПАНІЯ "GREEK GROUP" вітає своїх друзів, усіх небайдужих до нашої діяльності, сьогоднішніх і майбутніх наших клієнтів, всіх греків, всіх люблячих Грецію - з Новим 2016 роком!

Проводжаючи 2015 рік, непростий для нас рік, рік створення, становлення, визначення напрямів діяльності, рік пошуку шляхів і напрямків кращого надання наших послуг - ми вдячні всім, хто у цей рік був поруч з нами.

Ми дякуємо всім, хто повірив нам. Це в першу чергу наші перші студенти, їх батьки, наші партнери в регіонах. Це наші перші клієнти по інших напрямках діяльності Компанії. Зустрічаючи 2016 рік, перспективний для нас рік, рік надій, нових рішень, нових звершень і досягнень - ми бажаємо всім нам добра, благополуччя, миру, спокою, любові і взаєморозуміння.

Бажаємо, щоб у нас була можливість дати своїм дітям прекрасну європейську освіту, отримати якісне європейське медичне обслуговування, придбати по своїм можливостям невеликий ( або великий) будиночок чи квартиру на березі моря, щоб Європа, Європейський Союз для нас українців були дійсно відкриті.

Бажаємо, щоб більше наших співгромадян полюбило прекрасну, відкриту, добру, чарівну країну - Грецію! Відкрила її для себе, для своїх дітей, близьких, рідних. Греція - це країна, де не тільки можна чудово відпочивати, але ще й країна, де можна отримати чудову європейську освіту за рахунок Грецької держави, отримати якісні медичні та реабілітаційні послуги, прекрасно жити і працювати.

Компанія "Greek Group" - це Ваш помічник, Ваш вірний друг, Ваш партнер у вирішенні грецьких питань.

Дорогі друзі! Бажаємо, щоб Новий Рік для Вас став Роком Греції ( як і наступні).

Чекаємо На Вас!

З Новим Роком!!!