Любі друзі!

Запрошуємо Вас взяти участь в унікальному паломницькому турі по Святих місцях з відвідуванням Святого Афона.

Кращий час для поїздки - з 2 жовтня по 13 жовтня (12 днів / 11 ночей). Виїзд з Києва на комфортабельному автобусі. Ціни та витрати - мінімальні.

Супроводжує досвідчений духовний наставник протоієрей Дмитро. Чоловіки відвідують більшість монастирів Святої гори Афон, поклоняються Християнським Святиням. Причащаються і отримують духовні настанови.

Жінки зупиняються в ці дні в готелі і для них організовується додаткова програма - матимуть можливість з моря побачити Святі місця - Афон. Кількість місць-обмежена. Залишилося десять. Не пропустіть таку унікальну можливість.

Повідомте нам про своє рішення до 15 вересня 2017 роки (sakoretska@ukr.net, тел. 0504542879).

Паломницька програма в Грецію з відвідуванням Афона 12 днів / 11 ночей (02.10 - 13.10.17)

1-й день 02.10 (Пн.) 7.00 - виїзд від храму св. великомучениці. Варвари на комфортабельному автобусі. Проїзд через Румунію. В м. Сучава заїзд в монастир і поклоніння мощам св. Іоанна Сучавського. Ночівля в готелі по дорозі.

2-й день 03.10 (Вт.): Транзит через Румунію і Болгарію. Ночівля в готелі по дорозі.

3-й день 04.10 (Ср.): Сніданок. Від'їзд в м Салоніки і відвідування храмів св. Димитрія Солунського, св. Софії, св. Григорія Палами та ін. Переїзд в м. Каламбака (Метеора, Греція). Розміщення в готелі. Вечеря. Ночівля.

4-й день 05.10 (Чт.): Сніданок. Паломництво в монастирі Святої Метеори (відвідування 4-х монастирів). Відправлення в м Ігумениця в порт, пором на о. Керкіра (Корфу). Розміщення в готелі. Вечеря. Відпочинок на морі. Ночівля.

5-й день: 06.10 (Пт.) Сніданок. Відвідування храму свят. Спірідона Тріміфунтського, поклоніння мощам свят. Спірідона. Відвідування храмів і монастирів о. Керкіра. Пором в Ігуменіцу, виїзд в м. Уранополіс. Прибуття в готель. Вечеря. Ночівля.

6-й день: 7.10 (Сб.) - Сніданок в готелі. Отримання діамонітіріона (дозвіл на перебування) в представництві Святої Гори в г.Урануполі (за попереднім дозволом, отриманим паломницьким відділом храму св. Вмц. ВАРВАРИ). Купівля квитків на пором. Відправлення на поромі на Святу Гору. Вихід з порома на пристані монастиря (залежить від отримання дьямонітіріона). Розміщення в монастирському готелі. Трапеза. Участь у вечірньому богослужінні.

6 - 9 дні. (7.10 - 10.10) АФОН
Перебування на Святому Афоні в монастирях. Поїздки по св. горі з відвідуванням монастирів: Пантократор, Ватопед, Хиландар, Есфігмен, Зограф, Івірон, Ставронікіта, Філофей, Дохіар, Велика Лавра, Пантелеімон та інших. Під час перебування на Святій Горі паломники живуть за статутом монастирів, відвідують церковні служби. У монастирях трапеза - 2 рази на добу: вранці і ввечері.

9-й день: 10.10 (Вт.) - О 12.00 відплиття на поромі в м. Уранополіс в готель. Відпочинок на морі. Ночівля.

10-й день: 11.10 (Ср.) Сніданок. Від'їзд через м. Салоніки в Болгарію, відвідування монастиря св. Іоанна Рильського і поклоніння мощам святого. Ночівля в готелі по дорозі.

11-й день: 12.10 (Чт.) - Переїзд через Болгарію і Румунію в Україну. Ночівля в готелі по дорозі.

12-й день: 13.10 (Пт.) - Прибуття до Києва.

Вартість поїздки: 535 євро. (Min група 7 чол.)

У вартість включено:

1. Проживання в готелях;

2. Пороми на о. Корфу, Афон і назад;

Додатково оплачується:

1. Вартість візи, страховки - 60 євро / чол., Діамонітіріон - 25 євро;

2. Харчування в дорозі, переїзди по св. горі, відвідання платних місць і ін. особисті витрати оплачуються самостійно.

3. Для жінок додатково оплата за проживання 3-х ночей в готелі в м. Уранополіс - 60 євро і за бажанням екскурсія (корабель) уздовж св. гори Афон - 20 євро.