В Афінах зустрічався з нашими студентами - слухачами Курсів грецької мови при Афінському національному університеті імені Каподістрії. За 1,5 місяця - у вивченні мови просунулися суттєво вперед.

Впевнені в собі, у позитивному результаті, у правильності вибору в навчанні в Греції. "Роззнайомився" з іншими студентами, зі студентами інших держав - спілкуються між собою і на грецькому, і англійською. Безкоштовно відвідують музеї, виставки.

Багато позитиву від відвідування Акрополя. Їздили в Перей, вже не окреме місто, а район Афін.

Величезний порт і красиве місце. Відвідували студентів старших курсів в студентському містечку - підтвердили, що в гуртожитку на кожного студента виділяється окрема кімната з усіма зручностями, що гуртожиток надається безкоштовно, що студент має можливість двічі на день безкоштовно повноцінно харчуватися.

Отримали студентські проїзні в громадському транспорті з 50% знижкою, відкрили рахунки в грецькому банку. Зараз оформляють студентський ВНЖ, а з ним вже на зимові канікули збираються подорожувати по Європі, а також проводять підтвердження (нострафікацію) українських дипломів бакалаврів і магістрів.

Дуже радий за наших студентів!

Удачі, позитивних емоцій, нових друзів, успіхів у навчанні!