Напружена і цікава була поїздка до Греціі. Ми задоволені тим, що ця країна зачарувала всіх, подобається всім нашим студентам.

Вони в захваті від курсів новогрецькоі мови, від викладачів які з ними працюють. Є в нас студенти, які закінчили провідні і самі найкращі університети Украіни.

І вони можуть порівняти, скласти свою думку. Коли в Одесі та інших містах закривають університети до весни, не опалюють студентські аудиторіі, то тут все працює - опалення, водопостачання, світло, зв'язок...

Наші студенти в захваті від греків, афінян. Їм подобається їх доброзичливість, людяність, повага до людини, яка звертається до них з тим чи іншим питанням.

Наші студенти вже полюбили самі Афіни, які за кількістю історичних пам'яток найкращі в світі. Є успіхи в вивченні новогрецькоі мови, вже спілкуються, впевненно відчувають себе в любій побутовій ситуаціі.

Частина вже отримала Вид на проживання ( ВНЖ), частина - отримує найближчим часом. Це дасть змогу вже влітку працювати і забезпечити себе засобами для проживання на весь наступний навчальний рік.

На ці свята до наших студентів приїжджали їх батьки. І нам дуже приємно було чути вже від батьків слова вдячності і позитивної оцінки нашої роботи. Сьогодні нас якраз до Києва проводжали і студенти, і батьки. Ми

Вас всіх любимо, бажаємо гарно вчитися і щоб любов до Грецііі у Вас тільки посилювалася.

Ми переконані в тому, що Греція - одна з найкращих країн, яка створила всі умови для навчання іноземних студентів, вона їх шанує і підтримує як своїх дітей.