30 травня компанія "Greek Group" провела перший семінар з організації надходження українських випускників в державні університети Греції за програмою безкоштовної освіти для студентів- іноземців.

На семінарі були присутні наші регіональні представники з міст Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв, Донецьк. У презентації була наведена характеристика Греції, описана освітня система, дані переваги навчання в державних університетах Греції. Особливий акцент був зроблений на магістерських та докторських програмах, а також можливості студентської мобільності, що відкриваються під час навчання. Важливим плюсом є можливість працевлаштування під час навчання і після закінчення університету. Генеральний директор компанії "Greek Group" Корецький А.Н. відповів на запитання присутніх на семінарі.

По закінченню семінару їм були проведені робочі зустрічі з представниками компаній - нашими регіональними представниками. 6 червня компанією буде проведено черговий семінар "Європейська освіта в державних університетах Греції. Запрошуємо регіональних представників, випускників, батьків та всіх зацікавлених у навчанні.