Дякуємо нашим друзям - учасникам семінару "Лікування та реабілітація на землі Ескулапа і Гіппократа", що відбувся вчора в офісі компанії "Greek Group". На семінарі прекрасно виступили наші грецькі партнери Nikolous Bakouras (Центральний військовий госпіталь сухопутних військ Греції, м. Афіни) і Nektarios D. Livitsanis (Karyotypos ltd, Founder, Prezident of Omoiostasis).

Перший доповідач Nikolous розкрив можливості медичних та реабілітаційних Центрів Греції, передові медичні та реабілітаційні технології, використовувані при тих чи інших захворюваннях, можливості, порядок організації роботи з надання послуг для українських громадян, особливо для тих, хто потребує цього в першу чергу. Учасниця семінару, співробітник Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО Ірина Шульга задала кілька питань про можливості протезування в Грецьких медичних Центрах. Nikolous детально зупинився на цій гострій проблемі, і вже сьогодні наші грецькі партнери готують пропозиції з протезування для 6 учасників АТО. Голова Ради Української Федерації роботодавців охорони здоров'я, член Колегії Міністерства охорони здоров'я Володимир Загородній підняв питання про досвід організації реабілітаційних послуг і запропонував компанії, взятися за налагодження зв'язків між Асоціаціями реабілітологів Греції та України. Учасники семінару мали можливість задати питання по можливостям лікування захворювань для себе і своїх близьких. І вже обумовити порядок організації лікування.

Другий доповідач Nektarios, як спортивний лікар і дослідник, розповів про досвід підготовки спортивних команд, видатних спортсменів, про високі результати застосовуваних методик. Його виступ зацікавило в першу чергу тренерів, спортсменів, що беруть участь в семінарі. Після закінчення планової частини семінару учасники мали можливість додаткового спілкування з нашими грецькими партнерами.

Наші друзі висловили подяку за організацію проведення семінару, за можливість спілкування, за знайомство з Україною і новими друзями.