У нас в гостях була чудова людина - волонтер Інна Данченко. Ми разом обговорили можливості спільної співпраці щодо надання необхідної медичної та реабілітаційної допомоги постраждалим бійцям в зоні АТО в кращих медичних і особливо реабілітаційних центрах Греції.

Інна розповіла про сьогоднішні проблеми і складнощі, що виникають при лікуванні, необхідних в першу чергу напрямках лікування. Разом обговорили підготовку до семінару 27 червня (12:00, вул. Жилянська, 146) "Лікування на Землі Ескулапа і Гіппократа" за участю грецьких фахівців. Свою згоду в участі у семінарі дав Ніколос Бакурас, лікар Цетрального військового госпіталю.

Після зустрічі з Інною звернемося до наших грецьких партнерів на запрошення на семінар нейрохірургів, реабілітологів, фахівців з протезування. Компанія "Greek Group" запрошує на семінар спеціалістів, керівників медичних та реабілітаційних центрів України, пацієнтів, волонтерів, усіх зацікавлених в отриманні повної та достовірної інформації про можливості медичних та реабілітаційних Центрів Греції.