Численні туристи з усього світу насолоджувалися безкоштовним концертом на тлі величних археологічних розкопок 29 липня 2015 року. Заспокійлива і цілюща сила музики все більше спрямована на полегшення тягаря кризи.

Грецька Національна Опера (ГНО) закінчила свій мистецький сезон 2014-2015 рр великим безкоштовним концертом. Захід проходив на місці археологічних розкопок храму Зевса Олімпійського, де відвідувачі змогли насолодитися уривками з відомих опер.

Арія і хор охопили позачасові питання, що хвилюють людей з незапам'ятних часів - уривки з опер "Набукко", "Трубадур", "Отелло", "Макбет", "Туга" за участю всієї художньої мощі (оркестр, хор, солісти).
В останні чотири роки ГНО розробила серію заходів в рамках своєї відкритої політики для суспільства. Мета - підкреслити той факт, що ліричний мистецтво не знає кордонів і соціальних обмежень, воно звернене до всіх без винятку.

Сценічний склад: диригент Мирон Михайлидис, солісти ГНО, відомі як у Греції, так і за кордоном - Селія Костеа (сопрано) і Дімітріс Платаніас (баритон), з участю молодого тенора Дімітріса Паксоглу.
Концерт проводився за підтримки Міністерства культури, освіти та релігії.