Автор Світлана Касаткіна - Куску.

Переїзд за кордон у пенсійному віці поки що не став для громадян України та інших країн СНД звичною практикою.

Тим не менш, багато пенсіонерів з СНД володіють достатніми матеріальними можливостями для переїзду за кордон, особливо якщо брати до уваги різницю у вартості нерухомості у великих українських містах і на території Грецької держави.

Багато пенсіонери через брак інформації навіть і не підозрюють, як можна використовувати свої засоби і можливості для комфортного проведення часу в теплих краях.

Найбільш значне число пенсіонерів з СНД влаштувалися в країнах Європи, в тому числі і в Греції, маючи на те вагомі причини:

• У Греції м'який клімат, практично немає зими і вельми доброзичливі місцеві жителі.

• Корисна здорова середземноморська кухня.

Ідеального знання мови не вимагається - пенсіонер адже збирається відпочивати, а не працювати. В Греції багато, особливо населення певних курортних місцевостей, говорять по-російськи, та й сама діаспора російського населення у великих містах зростає з кожним роком.

Що стосується медичного обслуговування, з цією метою оформляється медична страховка, яка обходиться приблизно до 200 євро в рік. Однозначно, ставлення до старших в Греції, незалежно від їх національності, шанобливе.

Вартість нерухомості на території Греції на даному етапі досить приваблива для всіх видів інвестування. Комунальні та інші послуги утримання нерухомості дуже низькі.

Ціни на товари і послуги так само вельми доступні.

Врегульована Грецьким Урядом програма щодо одержання 5-річного виду на проживання для іноземців, які купили нерухомість на території Греції на суму 250 000 євро і більше, забезпечує довгострокове право на проживання як у Греції, так і на території Європи.

Отже, купивши нерухомість в Греції, ви забезпечуєте свою сім'ю довгостроковим видом на проживання в Європі!

Греціякраїна з багатою історією і чудовими курортами. Чисте морське повітря і відпочинок в оточенні оливкових гаїв нікого не залишать байдужим!

Багато пенсіонерів, які переїжджають у Грецію, починають нове життя. Тут можна знайти багато розвагвід відвідування музеїв до дегустації вин. Крім того, в цій країні прекрасні пляжі і гірськолижні курорти.

Незважаючи на те, що економічна криза, як і раніше, жорстока, ця країна як і раніше гарантує розслаблену життя тим, хто вже нажив собі грошовий капітал.

Колиска демократії перетворилася в дуже яскраву країну з відмінною погодою, доступним охороною здоров'я і низьким рівнем злочинності.

Крім того, користуючись кризовим становищем у країні, ви зможете зробити вдалі інвестиції і придбати будинок або квартиру на вигідних умовах.

Компанія «Greek Group» здійснює:

1) Супроводження всіх юридичних питань на території Греції;

2) Отримання «Виду на проживання» (ВНЖ) в Греції.

Контактна інформація:

Компанія «Greek-Group» м. Київ, вул. Жилянська, 146, 1-й поверх,

тел. +38 050 454 28 79

тел. +38 044 236 52 27

info@greekgroup.com.ua

n.koretskiy@mail.ru

Посмотреть перевод вGoogle