Круїз по Середземномор’ю Low Price

УГОРЩИНА | ІСПАНІЯ | ІТАЛІЯ | КРУЇЗИ | ФРАНЦІЯ

Тривалість: днів - 7 
Маршрут: Львів-Будапешт-Венеція-Савона-Марсель- Барселона- Савона-Верона-Львів 
Вартість на 1 чол: 379 EUR (оплата в грн) 
Вартість: 23924 UAH 
Кількість туристів: 2

Транспорт: Автобус
Містовідправлення: Львів 
Харчування
Розміщення:

Опис:

Круїзні тури - це ексклюзивні програми нашої компанії, новинка на ринку екскурсійних турів. Унікальність їх в тому, що ми суміщаємо екскурсійну програму і круїзи по Європі  на лайнерах найвідоміших круїзних компаній .Груповий тур із Києва в супроводі керівника, з організованою екскурсійною програмою 

Грудень - сезон різдвяних ярмарок по всій Європі . Великі і маленькі, вони обіцяють веселощі, святкові смаколики, музику і багато чого іншого. Спокусливі запахи глінтвейну і ромового пуншу, тріскотіння смаженого миндалю, апетитні смаколики наповнюють кожну крамничку з різдвяними подарунками, а на вулицях грають шарманки. Величезний вибір оригінальних, незвичайних подарунків прийдуться по смаку, як маленьким, так і дорослим відвідувачам ярмарку.

Переваги туру:

Можливість відвідати різдвяні ярмарки

"All inclusive" харчування на борту лайнера

готова екскурсійна програма в портах на рідній мові

професійний супровід групи

ПРОГРАМА ТУРУ

1 день: Будапешт

Виїзд із Львову в 7:30.

Перетин кордону, прибуття в Будапешт. Оглядова екскурсія по місту (факультатив, 10 евро). Сказати, що Будапешт — справжнісінька «перлина» Європи і найкрасивіша її столиця, значит не сказати  нічего. Старовинні бароккові квартали, роскішні театри і палаци, котрі зберегли в своїх позеленівших куполах, дух імперії. Давні укріплення Буди, пам’ятники видатним угорським королям и святим просвітителям мадярськой землі і велична будівля парламенту, прекрасна в будь-який час дня і ночі. 

Нічний переїзд до Венеції.

2 день: Венеція

Прибуття до ВенеціїОглядоваекскурсія по місту (факультатив 30 євро (вапоретто в ціні!)). Найдивовижніше и найзнаменитіше місто в світі — місто на воді. Воно підкорює з першого погляду. Величні і прекрасні палаци утворюють химерний і таємничий світ, де відчуджена вишуканість готики межує з пишними роскошами барокко. І майже повсюду чутно плескіт води, котра, омиває цоколі будівель, відражає архітектурні шедеври. 
Пере
їзд в готель, ночівля.

3 день: Савона

Сніданок в готелі. Трансфер в Савону. Реєстрація на круїзний лайнер, посадка, відплиття в 18:00

Королева Середземноморя – Costa Diadema – найновіший лайнер італійської круїзної компанії Costa Cruises. Вартість побудови цього найсучаснішого лайнера складає 550 мільйонів євро. Це лайнер, на якому є все для розваг і насолоди відпочинком гостей абсолютно різного віку. На борту 7 ресторанів і 11 барів . Country Rock Club – прекрасне місце, де можна насолодитися легендарними мелодіями класичного року. Star Laser – кімната лазерних ігр. Трьохповерховий театр з щоденними постановками, нічна дискотека і казіно. На борту Costa Diadema росташовуються бутіки з відомими торговими брендами, що займають площу 1100 кв.м. А головною родзинкою лайнера являється променад – прогулянкова набережна протяжністю в 500 м, що тягнеться уздовж всього лайнера з носа до корми, де дуже приємно здійснювати прогулянки, зупиняючись в невеликих барах випити коктейль або просто помилуватися красою корабля. А на кормі лайнера прогулянкова палуба переходить в бар Teodora, де можна танцювати всю ніч латиноамериканські танці під відкритим небом.

Маршрут круїзу

День

Дата

Порт

Прибуття

Відправлення

3

01.12.18

Савона (Італія)

-

17:00

4

02.12.18

Марсель (Франція)

08:30

17:00

5

03.12.18

Барселона (Іспанія)

08:00

13:00

6

04.12.18

Савона (Італія)

09:00

-

4 день: Марсель

Факультатив  30 євро Визначні місця Марселя вражають. Суміш історії та культур різних народів народила неповторну архітектуру Марселя. А додайте сюди ще і середземноморську природу і кухню! Знайомство з Марселем краще всього починати з Старого порту (Vieux Port) і обов’язково включати відвідини гордості Марселя – собору Нотр-Дам-де-ла-Гард, величної архітектурної споруди в неовізантійському стилі. З даху собору відкривається чудесний вид на місто і море. Якщо ви цікавитесь мистецтвом і архітектурою, неодмінно відвідайте музей при Соборі, де можна дізнатися немало цікавого про історію його будівництва. 

5 день: Барселона

Факультатив 30 євро Під час екскурсії ми відвідаємо кутки старого міста в Готичному кварталі, прогуляємося по бульвару Лас Рамблас (Las Ramblas), Ознайомимося з творіннями генія каталонського модерну Антоніо Гауді і найвідвідуванішим культурним пам’ятником Іспанії Храмом Святого Сімейства (Sagrada Familia), знаменитими будинками Батлльо і Міла (Ла Педрера) на проспекті Грації (Paseo de Gracia) .
У вільний час у вас буде можливість відвідати Парк Гуель, внесений до Світової Спадщини ЮНЕСКО.

6 день: Савона - Верона

Прибуття лайнера в 09:00 в Савону. 
Посадка в автобус, пер
еїзд до ВерониОглядоваекскурсія по місту (факультатив 15 євро).

Надзвичайне місто з більш ніж двохтисячолітньою історією затишно розташувався по берегам річки Адідже, що бере початок десь в далеких Альпах. Вимощені вулички города пам’ятають впевнений поступ римських гладіаторів, цокіт копит коней, на яких сиділи середньовічні лицарі, і розмірену ходу геніального Данте. Верона вважається місцем паломництва закоханих, адже саме тут розгорталася трагічна історія Ромео та Джульєтти, що вийшла з-під пера Шекспіра. Ви проведете незабутній час і насолодитесь прекрасним духом міста кохання. 
Н
ічний переїзд до Львова

7 день: Львів

Прибуттядо Львова орієнтовно 19:00

Вартість туру при двохмісному розміщені: 

Клас кают

Вартість до 01.06.18

Вартість після 01.06.18

Внутрішня каюта 

379 євро

399 євро

Каюта з вікном 

459 євро

479 євро

Каюта з балконом 

509 євро

539 євро

Кількість місць по СПО обмежено.

Включено у вартість:

  • автобусне обслуговування по програмі;
  • розміщення в готелі зі сніданком;
  • супровід керівника групи;
  • Розміщення в каюті вибраної категорії (ТВ, телефон, душ / ванна, фен, кондиціонер);
  • Портові збори і податки;
  • Харчування по системі «Все включено, крім напоїв» на борту корабля;
  • Розважальні програми (вечірні шоу, нічні клуби, жива музика і т.п.). на борту корабля;
  • Участь дітей в Дитячих клубах. на борту корабля;
  • Фітнес-центр, спортивний корт, бігова доріжка, на борту корабля;
  • Басейни і джакузі на кораблі.

Не включено до вартості:

  • проїзд в міському транспорті;
  • Чайові круїзному персоналу(10 євро/доба);
  • Казіно, телефон, інтернет, відеоігри;
  • Алкогольні і деякі безалкогольні напої на борту;
  • Бронювання столиків в альтернативних ресторанах;
  • Оформленння в’їздних віз по маршруту (для тих, у кого немає біометричних паспортів);
  • Дод. екскурсії;
  • Міні-бар в каюті;
  • Послуги індивідуального користування на борту (СПА-салон, салон краси, пральня);
  • Медичне страхування.