В теплій, дружній та сімейній обстановці пройшло перше засідання Ради ГМ "Київське міське товариство імені Костянтина Іпсіланті".

На ньому були присутні всі члени Ради та Ревізійної комісії.

Були присутні всі бажаючі члени суспільства. Ще раз обговорили Статут нашого товариства, одноголосно затвердили склад засновників, розглянули пропозиції щодо програми розвитку. Було повідомлено про виконану роботу за період між зборами.

Підготовлені документи для реєстрації Товариства, узгоджені з членами Ради.

Розроблено та затверджено знову ж членами Ради - фірмовий стиль, логотип. Сьогодні розісланий членам Товариства макет Сайту, запропонований нашими партнерами WEB-студія Wedes.

Доведена інформація про участь у засіданні Асоціації грецьких підприємців і підприємств в Україні, на якому Президент Асоціації Пантелеймон Васильович Бумбурас серед найперших питань поставив надання українським громадянам грецьких віз. Проведена робота по підготовці до реставрації пам'ятника Костянтина Іпсіланті.

Всі члени Товариства і Асоціації запрошені для участі у поминальній панахиді Пам'яті князя Костянтина Іпсіланті.

Також підняті теми створення і відкриття грецької гімназії, співпраці з Таврійським національним університетом імені В. І. Вернадського по підготовці викладачів новогрецької мови.

Завдяки підтримці Благодійного Фонду Пантелеймона Бумбураса-12 студентів зможуть навчатися в університеті безкоштовно.

Піднята тема пам'яті репресованих греків Києва. У вересні пропонується запросити на наше зібрання керівників і дослідників грецьких репресій Національного історико-меморіального заповідника "Биківнянські могили".

Важливе питання - це підготовка документів для отримання грецьких документів членами Спілки. Наступного разу збираємося після отримання реєстраційних документів. Ми раді, що все більше молодих греків приходить в нашого товариства.

Запрошуємо греків Києва, філеллінов, друзів Греції - поповнити ряди членів Київського міського товариства греків імені Костянтина Іпсіланті.