Наші друзі, регіональні представники Компанії "Greek Group"! Дякуємо вам за спільну роботу, за співпрацю, за перші результати!

Наші перші студенти зареєстровані в Міністерстві освіти Греції до вступу в державні університети на програми безкоштовного навчання для студентів-іноземців. Хороший результат і хороша тенденція. Є студенти з Києва, є студенти з регіонів.

Особливе спасибі - нашому Миколаївському представнику Вікторії Валеріївні! Ми отримали перший досвід, ми маємо надійних грецьких партнерів! Попереду у нас багато роботи і пропонуємо починати її вже у вересні. Одна з перспективних категорій наших клієнтів - це випускники технікумів і коледжів 2016 року. Сьогоднішні студенти випускних курсів. Вже зараз можна приступити до збору необхідного пакету документів та їх подальшого оформлення.

Компанія "Greek Group" звертається до наших друзів, які бажають і розглядають можливість нашого взаємовигідного співробітництва, стати нашим представником у своєму регіоні, в своєму місті, селі, населеному пункті - ми будемо раді бачити Вас, ми разом зможемо ще більше. Ми переконані, що в такий непростий для України час виконуємо необхідну і важливу роботу - зберігаємо і готуємо майбутнє нашої держави: освічених, вільних, висококваліфікованих фахівців зі знанням європейських мов, досвідом практичної роботи в європейських компаніях. І що важливо для сьогоднішньої нашої держави - громадян, які будуть розуміти, що таке Конституція, права і свободи громадян, місце і роль уряду країни, відповідальність перед виборцями ...Давайте разом зробимо наш проект кращим, зрозумілим, затребуваним! Ми раді Вам!