Генеральний директор нашої компанії Корецький О.М., кандидат наук з державного управлыння, приймав участь у парламентських слуханнях на тему "Шляхи розвитку культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади", що проходили в сесійному залі Верховної Ради України.

В слуханнях приймали участь Міністр молоді та спорту України, його заступники, Народні депутати України, представники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, наукових установ.

Голова Верховної Ради України наголосив, що політика держави в цій галузі потребує особливої уваги на сучасному етапі. Особливо це стосується спортивного виховання молодих людей.

Він закликав учасників слухань не тільки наголошувати на цих труднощах, а також пропонувати міністерству, профільному парламентському комітету конкретні пропозиції, шляхи виходу з тих проблем, які ми маємо, щоб ми могли сформувати загальну спільну концепцію, яку потім затвердить Верховна Рада окремим рішенням, а органи виконавчої влади будуть її реалізовувати.