Скільки років не усвідомлювали, не відчували всього звучання слова "Слобожанщина".

На багато красивіше, приємніше, на наш погляд, ніж, наприклад, Харківщина. Три дні, з 10.11.16 р. по 12.11.16 р., на запрошення нашого великого друга, організатора і керівника виставки Анатолія Андрійовича працювали на Регіональній виставці "Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном".

На виставці були представлені практично всі Харківські університети, коледжі.

Багато стендів відведено учасникам, представникам зарубіжних навчальних закладів. У цьому році наша Компанія "Greek Group" була новачком, вперше представила у Харкові можливість отримання вищої освіти в державних університетах Греції на програмах безкоштовного навчання за всіма спеціальностями.

Для багатьох - такі можливості були відкриттям. Нас гостинно прийняли, дали можливість виступити при відкритті виставки, дали можливість провести презентації наших програм для наших сьогоднішніх випускників.

Дуже теплі зустрічі, привітні та розумні обличчя, зацікавленість та багато запитань від батьків, викликаних занепокоєнням за долю своїх дітей.

Шановні батьки і наші майбутні студенти!

З компанією "Greek Group" у Вас немає підстав для занепокоєння, ми все зробимо вчасно і якісно, а головне - відповідально!