Після зустрічі у Святошинському управлінні освіти міста Києва наші регіональні представники Ірина і Неля провели зустрічі з керівниками, викладачами, випускниками шести шкіл району.

Звичайно, непростий час для наших випускників і особливо їх батьків. Прийняти зважене рішення, вибрати не тільки спеціальність, не тільки майбутню професію, а сьогодні зробити вибір значно ширше - український чи закордонний університет.

Які переваги залишатися навчатися в Україні, які недоліки. Аналогічно, що очікуємо від закордонного вузу та які ризики для нашого студента. Моя думка - для наших дітей сьогодні є унікальна можливість одержання якісної, затребуваної, європейської освіти.

Є можливість стати фахівцем з хорошим рівнем оплати своєї праці, впевненим у завтрашньому дні. Для фахівця з європейським дипломом - значно розширюється ринок праці. Це не тільки Україна, не тільки конкретна європейська держава - це весь Євросоюз, США, Канада та інші держави. Це Європейський диплом і Європейська заробітна плата.

Серед безлічі європейських програм наша Кампанія "Greek Group" пропонує унікальну програму безкоштовної вищої освіти в державних університетах Греції. В державі, в якій на першому місці серед базових цінностей є людина, її освіта, її здоров'я, її майбутнє.

Запрошуємо зробити свій вибір.