У центральному районі Афін, грецької столиці - продається шестиповерховий будинок в хорошому стані і всього за 150000 євро!

У будинку 7 квартир загальною площею 496 метрів квадратних: на першому поверсі дві квартири площею 44 і 51 кв м ( двокімнатна та однокімнатна), на другому - чотирьох кімнатна площею 98 кв м, на третьому поверсі - чотирикімнатна квартира площею 100 кв м, на четвертому - трикімнатна 70 кв м, на п'ятому поверсі - однокімнатна площею 45 кв м, на шостому - однокімнатна площею 14 кв. м.

Крім того, є напівпідвальне приміщення , нульовий поверх з двома квартирами ( офісами)- 44 і 51 кв м, які можна використовувати і під квартири, і під офіси. Державна інвентарна оцінка будинку -371, 9 тис. євро.

Що дає можливість всієї сім'ї покупця ( чоловіку, дружині, неповнолітнім дітям , дітям-студентам до 21 року, батькам дружини і чоловіка) отримати без якихось додаткових умов Вид на проживання ( ВНЖ) на 5 років з подальшим подовженням на наступні 5 років та отриманням громадянства Грецької Республіки через 7 років з моменту отримання першого ВНП.

Один господар, будинок залишився у спадок від батька, всі документи для продажу підготовлені і перевірені державним нотаріусом.

Раніше будинок здавався господарем - продавцем в оренду поквартирно, і це забезпечувало щомісячний дохід у сумі 1180 євро. Витрати на послуги та утримання оплачують мешканці.

Будинок вдало розташований поруч магазини, таверни, в крокової доступності - зупинка автобуса і зупинка Метро ( 5-7 хвилин, дві зупинки до площі Синтагма(розташований Парламент)).

Кампанія "Greek Group" зацікавлена у подальшій співпраці з покупцем для розміщення студентів, що навчаються у державних університетах Греції.

Забезпечимо повне заселення протягом року і своєчасне внесення орендної плати та комунальних платежів. Забезпечимо "чисту" і безпроблемну купівлю та переоформлення необхідних документів, а також документів на отримання ВНЖ.

Запрошуємо до співпраці.